Bruna

Bruna is de detailonderneming op het gebied van boeken, tijdschriften, papier-en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimedia.

In onze winkels vindt u een breed, actueel en overzichtelijk ingedeeld assortiment. Ons personeel is klantvriendelijk, bekwaam en betrokken bij onze klanten.

Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 10.000 boeken aan via de website www.bruna.nl  met als unieke propositie: alle bestellingen kunnen zonder extra bezorgkosten in iedere Bruna-winkel worden opgehaald.
 

> actiefolder

De eerste buitenlandse Bruna-winkel opende zijn deuren in juni 2007 en is gelegen in het enige overdekte, airco gekoelde winkelcentrum van Curaçao: Zuikertuin Shopping Mall.

 

Bestellen via www.bruna.nl kan nu ook op Curaçao. U vindt in deze winkel een actueel aanbod boeken en tijdschriften. Elke vrijdag worden de nieuwste tijdschriften ingevlogen, zodat u op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en trends. Het is ook mogelijk om een half jaar of een jaar abonnement te nemen op tijdschriften, waardoor u altijd verzekerd bent dat uw favoriete blad voor u klaarligt.

Naast de vele acties in de winkel, verspreidt Bruna meerdere keren per jaar een actiefolder. Ontvangt u deze folder niet per post maar wilt u deze toch graag ontvangen, stuur dan een mailtje naar Bruna.

De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 20.00 non-stop en op elke eerste zondag van de maand van 10.00 tot 16.00.

Adres gegevens:
Zuikertuin Shopping Mall, Curaçao
Tel: +(599-9) 738-8394  
Fax:+(599-9) 738-8395
E-mail: bruna@super-retail.com

 

 

  

 

Contents © Super Retail Holding. Design © www.passaatdesign.com
Contact